Daytime party på LHMR

By 25. april 2017Nyheter

Nå er årets sykeste treff rett rundt hjørnet! Landstreff Lillehammer vil selvfølgelig i år, som tidligere, være spekket med forskjellige aktiviteter. Vi kan by på alt fra shopping til paintball, bading og FMX!

Landstreff Lillehammer blir arrangert en kort tur med Shuttle-Buss fra Lillehammer sentrum. I sentrum er det gode muligheter for Shopping og spisesteder fra store kjente kjeder til mindre lokale kafeer og restauranter. Mat og drikke vil det også være et bredt utvalg av oppe på stadion.

Få veibeskrivelse her: Google Maps

NYHET! For første gang på LHMR skal vi ha den klassiske rodeo-oksen installert! Tør du ta utfordringen? Vi kårer en heldig vinner som klarer å holde seg lengst på oksen (eller ølflasken), ja for i tillegg til den klassiske rodeo-oksen kjører vi på med en rodeo-ØLFLASKE.

Fun fact: Visste du at verdensrekorden for å holde seg oppe på mekanisk rodeo-okse er på 2 min og 15 sek? Denne ble satt i 2005 av Nigel Medley (Australia). 💪

Husk badetøy! Vi lanserte HOT TUBS for første gang i 2016, dette ble en braksuksess og som vi selvfølgelig gjentar i år. Her er det bare å nyte et varmt bad med gode venner, med noe kaldt å drikke i hånden! Vi går for gull og satser på sol🍹☀️ 

Pssst: har du VIP-billett har du prioritert kø.
Pssst#2: det er fortsatt mulig å oppgradere til VIP-billett (send mail til post@landstrefflillhammer.no)

Sjekk ut værvarselet for LHMR på yr.no

Paintball er en av de mest tradisjonsrike aktivitetene på LHMR og det skal vi selvfølgelig fortsette med i år også!

Dette er aktiviteten for deg som liker å utfordre sine egne sanser og (smerte?)grenser. Her er det en god anledning til å vise hvem som er sjefen i gruppen, eller utfordre en annen buss/van/gruppe. 

Vi byr på en egen paintball-park inne i en av flere skoger inne på landstreffet.

You know the drill – dere får utdelt en egen dress (av typen overall) og et paintball-gevær. Ja, så slipper dere å skitne til russedressene deres mer enn nødvendig😉 Det eneste dere betaler for er magasinet med paintball-kuler. 

I tillegg til Paintball, Hot Tub og Rodeo må dere også besøke Tivoliet som kommer med de største attraksjonene de har (levert av Axels Tivoli), de har åpent både dag- og kveld hele helgen.

Blir du lei av alle aktivitetene er det ikke verre enn at du kan chille og grille på grillområdene, imens du ser på André Villa kjøre på med FMX showet sitt (lørdag). Og når energinivået og blodsukkeret har kommet seg på plass igjen, kan du jo klatre litt på bruskasser (haha!), ta en titt i handlegata, ta med resten av vanen og spille sandvolleyball eller rett og slett bare slå deg løs i vanland – som alltid (!) er en vinner!

nmivaninterior