INTERVJU MED CAPTURED 2018 – LILLEHAMMERRUSSEN

By 12. februar 2018Nyheter

HVEM ER CAPTURED?

Captured 2018 er en sammensveiset gjeng, som består av 24 jenter og en gutt som gleder seg vilt mye til russetida.

HAR DERE TENKT PÅ NOEN RØD TRÅD MELLOM TEASER, DEKKNAVN OG KONSEPT?

Dekk- og konseptnavnet vårt har en sammenheng, men vi har ikke en rød tråd gjennom alle navnene våre. Voorpret, teaseren vår, betyr den følelsen du har når du gleder deg skikkelig til noe. Dette navnet har ikke noen konkret sammenheng med de to andre navnene, men det var heller ikke meningen at teaseren skulle stemme overens med resten. Det er bare å glede seg til fortsettelsen!

HVA BETYR DEKKNAVNET?

Dekknavnet vårt henger sammen med konseptet vårt, så det er litt vanskelig å forklare det uten å røpe for mye. Men navnet sier jo seg selv, you get captured.

SATSER DERE PÅ Å VINNE NOEN KÅRINGER? HVILKEN KÅRING VIL DERE HELST VINNE?  

Vi har bruk mye tid og penger for å få til en magisk russetid og russebuss, så selvfølgelig hadde det vært utrolig gøy å få med seg en pokal hjem på hjemmebane. Om det er årets buss, årets konsept, årets interiør eller årets eksteriør spiller ingen rolle da vi ikke har jobbet målrettet mot å nå en spesifikk kåring.

HVA ER DERES FORVENTNINGER TIL LANDSTREFF LILLEHAMMER OG 

RUSSETIDEN GENERELT? 

Vi gleder oss selvfølgelig til å vise fram bussen vår og ikke minst bli kjent med masse nye mennesker. Vi håper at Landstreff Lillehammer kan bli et av mange høydepunkter i russetida.

HVORFOR BUSS? HVA ER DET BESTE MED Å VÆRE PÅ BUSS?

Vi har alltid sagt at buss skal det bli. Det er ingen tvil om at samholdet er det beste med å være med på buss. Vi har også lært utrolig mye på kort tid som vi kommer til å få bruk for senere i livet.

HVORDAN VIL DET VÆRE Å RULLE MED CAPTURED?

Som også Dr. Strangelove skrev i sitt intervju har vi også skaffet oss det største anlegget byen har sett, så det kommer til å smelle godt i bussen gjennom russetiden hos oss også. Så da får vi bare vente til april for å se hvem av oss som faktisk har klart å skaffe seg det største anlegget byen har sett. Men det å rulle med Captured kan ikke beskrives, det må oppleves.

SIST MEN IKKE MINST, KAN DU BESKRIVE DERE MED 3 ORD?

Saueflokk, sjukehus og stupfulle.