INTERVJU MED FUTURE 2018 – RINGSAKERRUSSEN

By 6. februar 2018Nyheter

HVEM ER FUTURE?

FUTURE er en gjeng gutter fra Ringsaker med 16 medlemmer som jobber veldig hardt for å få til en helt vill russetid.

HAR DERE TENKT PÅ NOEN RØD TRÅD MELLOM TEASER, DEKKNAVN OG KONSEPT?

Vi prøvde fra starten å tenke ut en rød tråd mellom alle navn, men det gikk ikke helt etter planen. Vi endte heller opp med noe som vi syntes var kult og vi likte uten rød tråd.

HVA BETYR DEKKNAVNET?

Dekknavnet vårt har ikke noen spesiell betydning, vi bare kom fram til selvet navnet og tenkte ut derifra hva slags logo vi skulle ha. Vi ville bare at den skulle være litt «retro» og det ble den også.

SATSER DERE PÅ Å VINNE NOEN KÅRINGER? HVILKEN KÅRING VIL DERE HELST VINNE?  

Med all tiden og alle de pengene vi har brukt på russetid håper vi selvfølgelig å vinne noen kåringer. Vi har to kåringer vi spesielt vil vinne, og det er «Årets Konsept» og «Årets Eksteriør». Dette er to kåringer vi tror vi kan vinne men vi skal også gå for noen andre kåringer, det beste hadde vært «Årets Buss»

HVA ER DERES FORVENTNINGER TIL LANDSTREFF LILLEHAMMER OG 

RUSSETIDEN GENERELT? 

Vi forventer mye av Landstreff Lillehammer, og har hørt mye bra om treffet. Det er også vårt lokale treff, og det gjør det mye bedre i seg selv. Generelt har vi veldig store forventninger til russetiden og gleder oss veldig til å rulle.

HVORFOR BUSS? HVA ER DET BESTE MED Å VÆRE PÅ BUSS?

Det var vel en selvfølge at vi skulle være buss fra start, allerede fra 1. klasse på videregående startet vi planleggingen for å bli buss. Det beste med å være på buss er samholdet i gruppen, du får et samhold med gjengen på bussen som ikke kan beskrives.

HVORDAN VIL DET VÆRE Å RULLE MED FUTURE?

Rulling med Future vil bare være god s, turen inni bussen vår skal ikke glemmes av noen, og de vil ønske at vi hadde rullet hele året!

SIST MEN IKKE MINST, KAN DU BESKRIVE DERE MED 3 ORD?

Overgira, klikke, stupfulle