INTERVJU MED Kingpin 2018 – Gjøvikrussen

By 25. august 2017Nyheter

 

HVEM ER KINGPIN?

KINGPIN er en koselig gjeng gutter fra Gjøvik. Vi er nå 21 gutter på bussen som jobber hardt for å få til en heftig russetid.

HAR DERE TENKT PÅ NOEN RØD TRÅD MELLOM TEASER, DEKKNAVN OG KONSEPT?

Ja. Vi har tenkt på det, og kommer til å ha en liten rød tråd mellom teaser og dekknavn, mens konseptet vårt tar en annen vending

HVA BETYR TEASEREN?

Teaseren står først og fremst for en skurk fra Spiderman som kalles for KINGPIN, og han er en undergrunnskurk som har kontroll over det meste av kriminalitet. 350lb pure muscles, og 2% body fat, prøv deg.

SATSER DERE PÅ Å VINNE NOEN KÅRINGER? HVILKEN KÅRING VIL DERE HELST VINNE?  

Vi er jo en satsebuss, så selvfølgelig satser vi på å vinne noen smuude kåringer og ikke se bort ifra at vi gjøre det. Det største hadde vel vært å vinne «Årets Buss» kåringen som de fleste satser på, og det er noe vi helt klart går for, «Årets Interiør» henger også høyt. LL ligger ganske lokalt for oss og, noe som kun gjør det enda fetere å vinne kåringer.

HVA ER DERES FORVENTNINGER TIL LANDSTREFF LILLEHAMMER OG 

RUSSETIDEN GENERELT? 

Alle har vel ganske store forventninger til russetiden og gleder seg til å rulle i sitt eget partylokale. Vi gleder oss til god stemning på Landstreff Lillehammer og vi ønsker å opprettholde standarden Gjøvik satte i fjor.

HVORFOR BUSS? HVA ER DET BESTE MED Å VÆRE PÅ BUSS?

Fra starten av var det ikke engang noe spørsmål om vi skulle være buss eller van. Buss med gutta gjør jo russetiden bare så mye fetere, og mæd stemning gjennom hele russetiden er en selvfølge. Det er jo også fett å møte andre busser fra andre områder og bli kompiser #brosnekk.

HVORDAN VIL DET VÆRE Å RULLE MED KINGPIN?

Vi kan garantere god guttastemning med masse damer døgnet rundt. Det blir rett og slett helt sykt med masse alkohol, 01 og bass som smeller deg i bakken.

SIST MEN IKKE MINST, KAN DU BESKRIVE DERE MED 3 ORD?

Kule, snille og barske