Lade – Swap – Lade…

By 1. mai 2017Nyheter

Aldri mer tom for batteri! I hvertfall ikke på Landstreffet 2017 – der kan du sørge for å være ladet opp til en hver tid, i hvertfall sørger PLUGTOTALK for at mobilen din er det.

Konseptet er ganske så enkelt – du kjøper en lader på treff, lader opp mobilen og swapper enkelt inn laderen mot en fulladet en når du selv ønsker og trenger det. Du trenger med andre ord ikke huske å ta med lader hjemme ifra!

Vi løper alle rundt med en mobil i hånda. Og hva er vel kjipere enn å gå tom for batteri under russetiden? Tenk på alt du skal ta av bilder, folk du skal ha tak i, vipse. Ringe hjem til mor og far for å fortelle at du har det bra❤️ og ikke minst dele av minner på insta, snap, osv.!

PLUGTOTALK selger nødladere som du finner på en egen stand ved handlegata. Husk at når en PLUGTOTALK-lader har lite batteri, kan du raskt bytte ut mot en fulloppladet en. Helt kostnadsfritt!

Tips: Ser du flagget med batteri-symbolet er redningen bare sekunder unna. 

Standardpris er 249,- men PLUGTOTALK er joviale og slår til med eget russetilbud! Nødladeren leveres fulladet med kabel og koster kun 199,- under hele Landstreff Lillehammer. 

Ta turen bortom og få hjelp av den hyggelige gjengen!