MOVEMBER 2017

By 1. november 2017Nyheter

Russetiden er en tid for å feste og feire slutten på 13 års skolegang! Man skal først og fremst kose seg med medruss og slippe alle hemninger, men det er også viktig å tenke på fysisk og psykisk helse. Landstreff Lillehammer støtter hvert år et veldedig formål og i år faller fokuset på organisasjonen Movember Foundation.

Movember er en årlig kampanje for bevisstgjøring om menns helse og pengeinnsamling til forsknings- og støtteprogrammer med fokus på prostatakreft, testikkelkreft og psykisk helse.

Movember Foundation oppfordrer menn til å barbere bort eventuelt skjegg og bart den 1. november for så å gro en bart i 30 dager i november. Videre kan man opprette en profil på nettsiden movember.com, laste opp bilder underveis i november for å dokumentere fremgangen, og oppfordre venner, bekjente, kollegaer, familie etc. til å støtte Movember-finansierte helseprogrammer ved å gi en donasjon på movember.com

Både menn og kvinner kan involvere seg i Movember ved å bli aktive. Det er det vi liker å kalle Move. Sett deg et distansemål i starten av måneden, så kan du gå, løpe, sykle, svømme eller ro deg til målet. Samtidig kan du samle inn sårt tiltrengte midler til menns helse.

Vårt bidrag til Movember Foundation 2017, er at vi den 1. november 2017, donerer 10% av billettinntektene til Mobember Foundation.

 

 Billettsalget åpner onsdag 1. november kl. 17.00! Din billett kan du kjøpe her

Kjøper du billett denne dagen har du vært med å støtte en internasjonal veldedig organisasjon 😀