NM i Buss & Van – og vinnere er…

By 10. mai 2017Nyheter

Tradisjonen tro kåret vi i år som i tidligere år, Norgesmestere i Buss og Van, og med vår alles skumpa-kung Petter Pilgaard som host, ble årets kåringer intet dårligere enn før!

Først og fremst må vi si tusen takk for en helt fantastisk magisk helg i Lillehammer! Russ 2017; Det har vært en fryd å få oppleve denne helgen sammen med dere ❤️

Vi ønsker også å takke alle som deltok på kåringene, buss som vans.

Som vanlig blir kåringene på Lillehammer, Norgesmesterskapet i buss og van, en snakkis 😄 Og 2017 ble intet unntak. Etter flere runder i Bussringene og i Vanlands´a kunne juryen endelig kåre de ulike vinnerne sent lørdag ettermiddag, timer på overtid og etter mye diskusjon frem og tilbake.

Vi og juryen på Landstreffet har fått se utallige kreative og morsomme ideer og konsepter i alle bussene og vanene oppe på Birkebeinerstadion – og det er en glede og nok en gang kunne presentere følgende vinnere:

Årets Kåringer NM i Buss

Årets Lys Buss – Metlife 2017

Årets Lyd Buss – Mytikas 2017

Årets Eksteriør – Atomic Age 2017

Årets Interiør – The Banksy Effect

Årets konsept – Spaced 2017

Årets Rigg Buss – Metlife 2017

Årets Buss – Mytikas 2017

Tidligere i år lanserte vi to helt rykende ferske kåringer til årets NM, nemlig Årets Låt og Årets Hjemmesnekk. Fra den dagen strømmet det inn med låter og det ble en tøff konkurranse for juryen å kåre vinnere her også.

Årets Hjemmesnekk gikk til gutta fra Plankebyen på Old School 2017

Årets Låt måtte til slutt bli Coolaid 2017 som har gått som en landeplage gjennom hele russetiden så langt.

Årets Kåringer NM i VAN

Interiør – Kick Start 
Eksteriør – Destilleriet
Konseot – Perry
Lyd – Attitude Problem 

På kategorien Årets Van var alle de forskjellige juryene og jurymedlemmene enige. Denne vanen var helt hinsides kul. Den var gjennomført på alle mulige måter, og det kunne bare ikke bli noen andre som vant denne kategorien.
Årets Van – Wild Child

Tusen takk for alle fantastiske bidrag til Landstreff Lillehammer 2017!!!

Og til neste års russ, vi gleder oss til å se hva dere har med dere i 2018 ❤️🍓