INTERVJU MED STRAIGHT FLUSH 2018 – OPPLANDSREGIONEN

By 30. januar 2018Nyheter

HVEM ER STRAIGHT FLUSH?

Straight Flush er en sammensveiset gjeng bestående av 21 jenter som alle går studie eller idrett på samme skole.

HAR DERE TENKT PÅ NOEN RØD TRÅD MELLOM TEASER, DEKKNAVN OG KONSEPT?

Fra teaser til dekknavn var det lite sammenheng, men fra dekknavn til konsept følte vi det var mer relevant med en rød tråd. Det er morsomt når konseptnavnet er koblet opp mot dekknavnet og dermed gir mening.

HVA BETYR DEKKNAVNET?

Straight flush er den nest høyeste hånden i poker. Pass på, jentene player deg;)

SATSER DERE PÅ Å VINNE NOEN KÅRINGER? HVILKEN KÅRING VIL DERE HELST VINNE?  

I utgangspunktet har vi ikke satset så høyt på å vinne noen spesielle kåringer, men det hadde helt klart vært fett å kunne være med og kjempe om årets eksteriør!

HVA ER DERES FORVENTNINGER TIL LANDSTREFF LILLEHAMMER OG 

RUSSETIDEN GENERELT? 

Forventningene til en syk fest er høye da vi tross alt har jobbet hardt med dette prosjektet i flere år. Å bli kjent med masse nye mennesker, og dra den helt ut til artister og musikk som skaper tidenes stemning, er noe vi ser frem til. Så får vi håpe Landstreff Lillehammer holder det de lover, og at helga 4. – 6. mai dermed blir helt magisk.

HVORFOR BUSS? HVA ER DET BESTE MED Å VÆRE PÅ BUSS?

Vi har alltid vært en stor jentegjeng som med årene har fått enda flere tilskudd. Buss er digg og gir oss jentene en mulighet til å være sammen under feiringen av 13 års endt skolegang! Det var dermed ikke aktuelt å splitte oss på flere vaner. I tillegg er vi (mest foreldrene våre) veldig fornøyd med en trygg og sikker sjåfør også.

Det beste med å være på buss må nok være at vi har jobbet hardt med noe, og mot noe, sammen. Alt det sosiale, all spenningen det innebærer, og selvfølgelig at vi kan rulle så mye vi vil(:p), er også absolutt noe av det beste med å være på buss.

HVORDAN VIL DET VÆRE Å RULLE MED STRAIGHT FLUSH?

På rulling med SF blir det god stemning, et vilt anlegg, klin gale jenter, ingen gjenglemte (lover vi å prøve på), og masse alkohol.

SIST MEN IKKE MINST, KAN DU BESKRIVE DERE MED 3 ORD?

Lojale, imøtekommende og lættis