Transport og Overnatting

By 10. januar 2018Nyheter
forsidebilde - overnatting

Nå begynner overnattingsmulighetene til Landstreff Lillehammer 2018 og fylle seg opp! I den anledning legger vi ut en liten påminnelse om våre tilbud på overnatting og transport til Lillehammer. Vi har selvfølgelig gjort det enklest og billigst mulig!

For at du skal kunne komme deg til og fra Landstreffet og i tillegg bo billig, har vi gjort noen enkle grep for å gjøre det lettere for alle å delta på Landstreff Lillehammer. Vi har i samarbeid med et busselskap satt opp busser med avganger fra ulike byer rundt om i landet. Dette er et helt nytt tilbud hvor man kan reise trygt og billig, til og fra treffet, uten at det skal koste mye.
Sjekk ut avgangstider og priser på buss her

Når du har sikret deg billig transport er det tid for å finne et billig sted å bo.
Hotellene i Lillehammer ser foreløpig ut til å fylles opp på rekordtid! Dette lover veldig godt for Landstreff Lillehammer 2018 og vi gleder oss til å se byen, nok en gang fylles opp av russ fra hele Norge!

B&B-billetten vår er et enkelt og billig alternativ for overnatting. Her tilbyr vi et sted å sove, frokost, dusj og toalett-fasiliteter inkludert til prisen av 640,- for 2 døgn.
B&B er i 2018 som alltid, lokalisert i Håkons Hall ved Olympiaparken i byen.
Her kan du lese mer om B&B. (NÆRMER SEG UTSOLGT)

Har du dette i boks, vil du få en uforglemmelig opplevelse på Norges mest magiske russetreff, uten at det har gått hardt utover budsjettet.

Har du spørsmål om ID og hva du trenger for å komme inn på Landstreffet?

Har du spørsmål? Ikke nøl med å sende melding på face eller instagram.

Andre overnattingsmuligheter? Sjekk ut ulike tilbud her

Glem ikke at vi tilbyr det rimeligste alternativet. Sjekk ut B&B tilbud her