10 ting du ikke visste om LL2020?

By 31. januar 2020Ukategorisert
1. DET ORIGINALE RUSSETREFFET
Landstreff Lillehammer er Norges første og en av de mest populære treffene gjennom norsk russehistorie. Vi er nå klar for å arrangere vårt 24. russetreff!
2. INGEN VIP
I 2020 har vi fjernet VIP-billettene. Hos oss er alle like spesielle og like viktige! Vi ønsker ikke at penger skal avgjøre om du får den beste plassen eller gi noen mulighet til å «snike» i køen.
Ganske fair, ikke sant?
3. «SPECIAL PRICE» TIL ALLE!
Uansett hvem du er, hvor du kommer fra eller hvilken farge du har på russedressen blir alle behandlet likt! Hos oss får alle like forutsetninger til å kjøpe billetter til best mulig pris gjennom en tydelig og åpen prisstige.
Sjekk hva prisen er nå
4. INGEN KONTRAKTER
Du har helt sikkert møtt de allerede, påtrengende og «smarte» selgere som lokker med tilsynelatende gode dealer på både klær og eventer. Kontraktene er det ofte umulig å komme seg ut av og til slutt blir det ikke så hyggelig å være russ likevel. Vi garanterer at du aldri vil oppleve dette med oss! Det er 100% ditt valg om du vil på russetreff eller ikke.
5. ID
På LL trenger du ikke russe-ID eller russeleg. Skolebevis, bankkort eller bilde av pass holder i massevis. Penger spart!
6. HVORFOR SÅ LAV PRIS?
LL arrangeres av Lillehammer Olympiapark AS, som er et kommunalt eid selskap. Vi ser vårt samfunnsoppdrag med å skape en trygg og morsom russefeiring uten kjøpepress og høye billettpriser. Vi har ikke personlige økonomiske hensikter, men har fokus på å gi deg og dine venner det beste fra russetiden til lavest mulig pris.
7. ÅRETS ARTISTER
LL-scenen skal fylles med mange store navn også i 2020! Gled deg til TIX, D.D.E, Staysman & Lazz, OKEY, El Papi, Yung Potato, Soppgirobygget og Morgan Sulele!
8. ÅRETS AKTIVITETER
Hele helgen kan du delta på mange aktiviteter inne på vårt fantastiske russetreffområde. Her blir det tivoli, badestamper, konkurranser, boblefotball, helikopter, sandvolleyball, beerpong og mye mer. Gled deg!
Extreme axels tivoli
9. SIKKERHET, SIKKERHET OG SIKKERHET!
Sikkerheten er alltid vårt fokus. Våre vakter passer på deg og vennene dine hele helgen. Vi har et profesjonelt sikkerhetsteam, kameraovervåkning, politi og Norsk folkehjelp til stede hele helgen for å gjøre dette til det beste stedet å feire russetiden!

NB! Husk å dele denne infoen med Mamma og Pappa 😉

10. ÅRETS NYHET!
Noe nytt og spennende er på gang! Men dette skal vi holde hemmelig litt til… 😉
Stay tuned!

DEL DENNE SIDEN MED FORELDRE OG MEDRUSS