NÅ ER DET BARE 4 UKER TIL LANDSTREFF LILLEHAMMER! SÅ VI TENKER AT DET ER PÅ TIDE MED EN FAQ.

Her finner du svar på det meste, men skulle du lure på noe utenom det som står her, kan du sende oss en melding på Facebook 🙂

FAQ

TRENGER JEG RUSSEID ELLER RUSSELEG?

  • NEI, det eneste du trenger for å komme inn på Landstreff Lillehammer er skolebevis + gyldig legitimasjon (bankkort med bilde, førerkort eller pass)
  • Er du lærling, kan du ta med lærlingbevis istedet for skolebevis.

HVORDAN KOMMER JEG MEG TIL LILLEHAMMER?

 MÅ BUSSEN/VANEN HA PARKERINGSBEVIS FOR Å KOMME INN PÅ TREFFET?

HVA GJØR JEG MED STRØM TIL KJØRETØYET MITT?

  • Som vanlig er det lagt opp til at alle kjøretøy bruker aggregatene sine som strømkilde. Bensin eller diesel kan bringes med opp til treffet for så å bli tatt hånd om av brannvesenet/treffets vakter, som hjelper dere med å fylle på aggregatene når det blir nødvendig. (OBS! VIKTIG AT DRIVSTOFF FRAKTES I GODKJENTE BEHOLDERE/BENSINKANNER)

MÅ JEG MELDE PÅ VANEN/BUSSEN MIN TIL KÅRINGENE?

  • NEI, alle busser/vaner som står parkert inne på festivalområdet er automatisk påmeldt til kåringene. Info om når juryen kommer til å gå rundt, blir lagt ut på hjemmesiden vår nærmere treff.

HVORDAN KAN JEG OVERNATTE PÅ LANDSTREFF LILLEHAMMER?

 ER DET LOV MED MEDBRAKT ALKOHOL?
  • JA, det er lov til å ta med medbrakt alkohol på Landstreff Lillehammer, SÅ LENGE DET IKKE ER PÅ GLASSFLASKER. Det blir også gode priser på alkohol i barene inne på treffet hvis man får lyst på noe kaldt i glasset 🙂 (Her blir det servert øl, vin og drinker)
KAN MAN KJØPE MAT PÅ LANDSTREFF LILLEHAMMER?
  • JA, det vil være utsalgssteder hvor det blir servert mat og drikke for en hver smak. Hamburger, Kebab, Pizza og Bakt potet, for å nevne noen.
  • Det er også en egen matbutikk/dagligvarehandel inne på festivalområdet, hvor man kan kjøpe alt fra mat og drikke til tannbørste og snus.
KAN JEG LADE MOBILEN MIN PÅ LANDSTREFF LILLEHAMMER?

AKKREDITERING

TILRETTELEGGING VED ØVRIGE BEHOV: