Landstreff Lillehammer presenterer Norges nye pop-prinsesse Julie Bergan

By 26. september 2016Artistslipp, Nyheter
julie bergan

Vi er veldig glade for å kunne fortelle alle at Julie Bergan kommer til Landstreffet i mai for å underholde russen. Hun har over lengre tid hatt sin siste hit Arigato på topplistene, og vi gleder oss til mange nye hiter fremover.

Julie lånte sin unike og kraftfulle stemme til Cir.Cuz. Resultatet ble hiten Supernova, som herjet hitlistene og til nå har solgt til utrolige 6 x platina. Skiensjenta vokste opp i en musikalsk familie, og scenen var hennes andre hjem, med større roller i musikaler, danseoppvisninger og teaterstykke fra barndommen av. Hun valgte nettopp musikk, dans og drama som studieretning for videregående.
Julie er ikke bare talentfull, men også ambisiøs og fokusert, og hun har stått på for å skaffe seg nye erfaringer, kontakter og fans via talentkonkurranser, opptredener på blant annet VG-lista og i Melodi Grand Prix. I tillegg har hun, med god respons, brukt YouTube hvor hun jevnlig lastet opp klipp av seg selv som synger sine favorittsanger. Og hun ville ikke vært den første superstjernen som ble oppdaget nettopp slik…

«- Vi er utrolig fornøyde med å ha inngått avtale med Julie. Hun er ambisiøs, utrolig dedikert, har et udiskutabel talent – og tross sin alder allerede mye liveerfaring. Vi trenger uredde artister som henne som tør å gi full gass i popsegmentet,» sier Guttorm Raa, general manager i Warner Music Norway.