Klar for KAKEFEST!

By 8. august 2018Artistslipp, Nyheter

Steve Aoki, er en av verdens største DJ´er og ligget på top 10 på den prestisjetunge listen til DJ MAG i mange år. Tidligere denne uken vant han Teen Choice 2018 i kategorien Electronic / Dance Song, med «All night» feat. Lauren Jauregui, og snart er han å se på Landstreffet!

STEVEN HIROYUKI AOKI er en amerikansk elektro house musiker, eier av plateselskap, DJ og musikkutøver. I 2012 utpekte Pollstar, Aoki som den høyeste betalte dance artisten i Nord-Amerika. Han har samarbeidet med produsenter og vokalister som will.i.am, Afrojack, LMFAO, Linkin Park, Iggy Azalia, Lil Jon, Laidback Luke, BTS, Louis Tomlinson, Rise Against og Fall Out Boy og er kjent for sine remixer av artisten som Kid Cudi. Aoki har også utgitt flere Billboard-toppende studio album, spesielt Wonderland, som ble nominert til Grammy Award for beste Dance / Electronika Album i 2013. Han er grunnleggeren av Steve Aoki Charitable Fund, som gir penger til globale humanitære hjelpeorganisasjoner.

FUNFACTS!
Visste du at Steve Aoki er god i sjakk? Når han var fire går gammel var han nemlig rangert som en av verdens 250 beste sjakkspillere!
Han har eget klesmerke, The Dim Mak Collection, faren hans staret restaurantkjeden Benihana, og søsteren spiller i «The Fast and the Furious 2». Denne mannen har så mange jern i ilden, at det ikke overraskende at han runder over 250 reisedøgn i året.

Neste år tar han turen til Landstreff Lillehammer og vi gleder oss helt vilt!

Steve Aoki (US)

Ringnes Ronny

Charlie Roennez

Italobrothers (DE)

DJs from Mars (IT)

Will Sparks (AUS)

Cascada

Fredag 05. Mai 2017

Julie Bergan

Fredag 05. Mai 2017

Cezinando

Lørdag 06. Mai 2017

SJUR

Fredag 05. Mai 2017