LANDSTREFF LILLEHAMMER

Landstreffet i Lillehammer arrangeres for 24. gang i 2020.
Gjennom alle disse årene har landstreffet utviklet seg til å bli en viktig tradisjon og arena i russefeiringen. Arrangementet eies av Lillehammer Olympiapark AS som er en seriøs aktør uten personlige økonomiske hensikter. Under kan du lese mer om vår historie.

Treffet som nå er kjent som Landstreffet på Lillehammer ble arrangert på Hellerudsletta i 1992 for første gang. Treffet var så på Ringbanen på Gardermoen, videre på Domkirkeodden på Hamar og Fjellhallen på Gjøvik, før det etablerte seg på Lillehammer i 1997. Den gang var det et arrangement som gikk over ett døgn, med konserter i Håkons Hall og overnatting i hoppbakken. Det var selskapet Event Norge AS som startet med russetreffet og som kom til Lillehammer med arrangementet, og her ble Lillehammer Olympiapark AS en nær samarbeidspartner. Lillehammer Olympiapark AS eies av Lillehammer kommune. Olympiaparkens arrangementskompetanse har bidratt til å skape et arrangement med god stemning. Etter to år i Håkons Hall ble arrangementet i 1999 flyttet til Birkebeineren Skistadion, der det har vært arrangert siden. Arenaen har plass til 10 000 – 12 000 russ, parkeringskapasiteten er ca 1.000 vans og 160 busser. I dag eies arrangementet av Lillehammer Olympiapark AS.

Landstreff Lillehammer har et stort område til rådighet med vanland, bussområde, spisesteder, griller, bar og butikk. Utenom dette er det ulike aktiviteter inne på festivalområdet som f.eks. helikopterturer, paintball, hittubs, sandvolleyball osv. Alt ligger til rette for at du skal ha en magisk opplevelse du kommer til å huske.

Gjennom årene har Landstreff Lillehammer hatt mange ulike artister, her er en oversikt;

Steve Aoki, Deorro, Dagny, Katastrofe, Staysman & Lazz, Vegard Harm, TIX, Julie Bergan, El papi, Italobrothers, OKEY, Djs From Mars, Tiesto, Skrillex, Jackass, Tommy Tee Production, DJ Jurgen, September When, Prodigy, Rednex, Alex Rosen, Paperboys, Tungtvann, De Lillos, Wigwam, Pernille Sørensen, Maria Mena, CC Cowboys, Trang Fødsel, Big Bang, Luxus Leverpostei, Diaz, Jonas Rønning, Briskeby, Terje Sporsem, Morten Abel, Surferosa, Karpe Diem. Dudesons, Dr Alban, Boney M, Drømhus, Vengaboys, Robin og Bugge, DDE, The Pogues, Scooter, Dirty Opland, SNAP!, Inglow, Jaa9 og OnklP, Sirius, Cascada, Erik & Kriss.