VELKOMMEN TIL LANDSTREFF LILLEHAMMER

På denne siden finner du all info du trenger i løpet av helgen. Har du spørsmål kan du besøke oss på informasjonskontoret eller send en melding på Facebook eller Instagram.

Vi håper du får en magisk helg!

PROGRAM

Fredag
12:00 Festivalområdet åpner
16:00 – 22:00 Hot tubs
20:00 Ringnes Ronny
21:00 Vegard Harm
22:00 Italobrothers
23:00 Staysman & Lazz + Katastrofe 
00:00 TIX
Lørdag
10:00 – 20:00 Helikopterflyvning
12:00 – 20:00 Paintball, boblefotball, bruskasseklatring og sandvolleyball
12:00 – 22:00 Hot tubs
18:00 OKEY
18:45 El Papi
19:15 Charlie Roennez
20:00 Djs From Mars (IT)
21:00 Deorro (US)
22:30 Steve Aoki (US)
00:00 Kåringer
Søndag
14:00 Festivalområdet stenger

FESTIVALOMRÅDET

Inne på festivalområdet finner du alt et russetreff bare MÅ ha! Her finnes et bredt utvalg av mat og drikke, matbutikk, bar og selvfølgelig en handlegate. I tillegg finnes det en rekke aktiviteter du kan delta på. Du kan blant annet spille paintball, volleyball eller boblefotball. I tillegg kan du oppleve Norges største russetreffområde fra luften med en tur i vårt russehelikopter! I campen kan du sette opp ditt eget telt helt gratis! Vi har to Vanland og et eget område for busser.

 

Helikopter lørdag 10-20
Paintball, boblefotball, bruskasseklatring, sandvolleyball – lørdag 12-20
Hot tubs fredag 16-22 og lørdag 12-22

Les mer om aktiviteter

ARTISTER

Vi har hentet artister fra både Norge, USA og Italia til årets russetreff! Gled deg til historiens råeste russefest sammen med Steve Aoki, Djs From Mars, Italobrothers, Staysman, Katastrofe og mange flere!
Se årets line-up!

SIKKERHET

Landstreff Lillehammer har høyt fokus på sikkerhet gjennom hele helgen. Vi har tett samarbeid med Politiet og Norsk Folkehjelp. I tillegg har vi et stort antall vakter som er tilstede for deg på hele festivalområdet.
IKKE TA MED...
 • Glassflasker
 • Lommekniver og Letherman (også bestikk-kniv, bruk plastbestikk!)
 • Verktøy (Gjelder også tau. Husk, ikke la verktøy ligge igjen bussen! Dette er ikke tillatt å ha på arrangementet og blir beslaglagt ved visitering av bussen)
 • Håndjern
 • Fyrverkeri og laser av alle typer (gjelder ikke laser i rigger)
 • Parfyme på glassflasker
BRANNSIKKERHET
 • Spraymaling, brannfarlige stoffer og kjemikaler (drivstoff) er forbudt.
 • Det er ikke tillatt å bruke engangsgriller og propan. Det finnes eget grillområde på treffet hvor man kan grille maten sin
 • Røykmaskiner er ikke tillatt,  dette for å sikre at det ikke blir noen misforståelser eller unødvendige utrykninger.
 • Ved eventuelle branntilløp ber vi om russens bistand til evakuering, samt at branntilløp varsles til vår vaktstyrke umiddelbart. Brannslukkere er utplassert i alle bemannede bygninger på området.
NORSK FOLKEHJELP
Norsk Folkehjelp er tilstede på treffet med en førstehjelpsstasjon. Denne finner du avmerket på festivalkartet. Trenger du hjelp kan du kontakte en av de mange vaktene på treffet.
STØY
Birkebeineren Skistadion har i sin umiddelbare nærhet ca.150 husstander som naboer og vi må selvsagt ta hensyn til disse. Derfor har vi noen regler  i  forbindelse med arrangementet:
 • I perioden kl 03.00 – 10.00 er bruk av lydanlegg forbudt.
 • Begrensningene gjelder både natt til lørdag og natt til søndag.
 • Max tillatt lydnivå er 100db
SMIL
Området er videoovervåket. For din sikkerhet…
MELDING FRA POLITIET
For alles sikkerhet er kjøring inne på området kun lov ved ankomst og avreise. Det er altså ikke anledning til å kjøre ut av området og komme tilbake senere. Trenger du å komme deg til sentrum eller overnattingssted, henvend deg til treffets medarbeidere, så vil de hjelpe deg med å finne raskeste vei fra treffet.
All utkjøring før treffet er avsluttet skal avtales med arrangør og politi. Ved avreise søndag, er det ikke tillatt med utkjøring før kl. 06.00
Vi ber om at man i forbindelse med soving i russebiler/busser til enhver tid sørger for at en person er våken. For å passe på miljø og russ, gjør vi også oppmerksom på at tomgangskjøring er forbudt.

MAT & DRIKKE

På festivalområdet finner du mange steder du kan kjøpe både mat og drikke. Her er noe av det vi kan friste med.

MAT

Innenfor festivalområdet finnes mange ulike spisesteder. Her finner du alt fra kebab, pizza, bakt potet og fries. Om du har lyst på en baguette til frokost får du kjøpt dette hos Kebabselgeren.

Åpningstid: Døgnåpent

BAR

I baren tilbyr vi ulike drikkevarer med og uten alkohol.

BUTIKK

Inne på festivalområdet finner du russens egen dagligvarebutikk! Her finner du alt fra salater til godteri. Butikken har også et bra utvalg av drikkevarer.

Åpningstid: 09:00-04:00

OVERNATTING

Det finnes mange overnattingsmuligheter. Det er tillatt å sove i kjøretøy, men husk at da skal alltid en person være våken. Vi anbefaler å benytte vårt Bed & Breakfast tilbud.

BED & BREAKFAST

Når du bor på russens egen Bed & Breakfast sover du i Håkons Hall som ligger nærmere byen. Der serveres også frokost og du får tilgang til dusj og wifi.

Les mer om Bed & Breakfast

Andre overnattingsmuligheter er telt i campen på festivsalområdet, hotell eller hytter.

Les mer om hotell og hytter

BILDER & VIDEO

Vi håper du vil møte en av våre dyktige fotografer i løpet av helgen. De lager bilder og video som du selvfølgelig kan dele på din egen profil. Disse finner du på Facebook og Instagram fortløpende gjennom helgen.

INFORMASJONSKONTOR

KAN VI HJELPE DEG?

Arrangementet har eget døgnbemannet informasjonskontor hvor du kan komme med små og store problemer. Vi skal prøve å hjelpe deg så godt vi kan.

Du kan også kontakte oss via Facebook eller Instagram.

BAGASJEOPPBEVARING & HITTEGODS

På informasjonskontoret finnes det også mulighet for bagasjeoppbevaring.
Her utleveres også eventuelle gjenstander som beslaglegges ved ankomst.

Utlevering skjer søndag 08.00 – 14.00. Hittegods leveres til informasjonen.

FØLG OSS!

Få med deg viktig info og se bilder og video på våre sosiale kanaler.