TILRETTELEGGING

Vi ønsker at Landstreff Lillehammer skal være tilgjengelig for alle russ, og at alle skal få en god opplevelse. Vi setter derfor stor pris på at de som vil kunne trenge ekstra tilrettelegging tar kontakt med oss i god tid i forkant av arrangementet. Behov for tilretteleggelse bør meldes inn på forhånd sånn at vi kan gjøre det best mulig i samarbeid med de det gjelder. Dette kan være alt fra personer med små eller store handicap til høy belastning ved høy musikk og lysshow.

Spesielle behov

For noen, er det ekstra belastende med høy musikk og lysshow som vil foregå under arrangementet, og det kan være behov for pauser underveis. Dette vil vi kunne tilrettelegge for. Behov for tilretteleggelse bør meldes inn på forhånd, så vi kan gjøre dette best mulig, i samarbeid med de det gjelder.

Send oss en mail  Se ytterligere kontaktinformasjon

Rullestolbruker?

Landstreffet er god egnet for rullestolbrukere, da store deler av området er asfaltert og relativt flatt. Det kan forekomme hindringer i form av utstyr som brukes i forbindelse med arrangementet. Vi er utstyrt med tilgjengelig HC-toaletter.

Husk at det er mange mennesker på området og det kan derfor ta litt tid å komme seg frem.

Ledsager

Dersom du som russ har behov for ledsager så søker du akkreditering her. Du kommer som ledsager selvfølgelig gratis inn på landstreffet, men du må fremvise ledsagerbevis for å motta din akkreditering.

Meld deg på som ledsager

Vi svarer gjerne på dine spørsmål dersom du skulle ha noen Send oss en mail