Møt Tarantino 2019

By 28. juni 2018Nyheter

Vi har tatt en prat med Frikk Myhre Slåsletten (Bussjef), Sondre Henriksen (Økonomisjef) og Carl Erik Kraabøl (PR-sjef) fra Tarantino 2019.

HVEM ER TARANTINO?

Tarantino er 27 gutter og et reinsdyr i bånd, som er klare til å drepa RT. Dere kommer til å se oss flexe med noen flasker på kroer fremover, så ikke bli starstruck når dere ser oss.

“Vi repper RT 100 dager i uka, det blir pissing”

HAR DERE TENKT PÅ NOEN RØD TRÅD MELLOM TEASER, DEKKNAVN OG KONSEPT?

Rødtrød er for tapere, sjekk Space Race 2018 – MISLYKKET. Vi vurderte å lage en rødtrød på anime, men det blir for likt fjorårets kull.

HVA BETYR TEASEREN?

Tarantino lager helt syke filmer liksom, og siden vi er helt syke så tenkte vi at det passet bra da liksom. Tarantino sine filmer starter alltid rolig og avslutter helt syke, og det er sånn vi har sett for oss at tiden fremover blir, vi starter rolig og hele greia ender med en helvetes #møshpit(t). Legger også inn qouten;

“Lever livet som du bare ser på kino”

SATSER DERE PÅ Å VINNE NOEN KÅRINGER?

Om a

HVILKEN KÅRING VIL DERE HELST VINNE?

Tar selvfølgelig på årets buss, ikke rart hvis dere ser oss på scenen flere ganger.

“Vi tar autografer etter kåringene på VIP scenen”

HVA ER DERES FORVENTNINGER TIL LANDSTREFF LILLEHAMMER OG RT GENERELT?

Vi har ikke de største forventningene til russetiden her i Lillehammer, med tanke på *kremt* nivået på damene her… men vi skal ut på tur så ofte som mulig. Ta det med ro boys, skal ikke smitte dere med Lillehammer-syndromet. De som vet, de vet.

Forventningene våre til LL er at det blir bedre enn 2018, ryktes om at det blir det… men siden vi stiller opp så vet du at det blir det.

HVORFOR BUSS? HVA ER DET BESTE MED Å VÆRE PÅ BUSS?

Får ikke inn et reinsdyr i en van, så ble fort buss. Neida, men vi ble buss fordi det er ingen andre alternativer for oss.

HVORDAN VIL DET VÆRE Å RULLE MED TARANTINO?

Det blir hardt, jævlig og tinitus… vent a, nå beskriver vi jo sexlivet til Anders (fakkboi).

“Ikke le dattera di er med…”

SIST MEN IKKE MINST, KAN DERE BESKRIVE DERE MED 3 ORD?

Krø, Pro og Gardin