Ditt opphold på Landstreff Lillehammer er like mye en opplevelse som artistene du får oppleve. Enten du vil bo på camp på festivalområdet eller ta inn på et av byens hoteller.

Camp på festivalområdet

I tillegg til mange av byens hoteller kan man også velge å overnatte på finalecampen som ligger på selve festivalområdet. I tilknytning til campen er det tilgjengelig toalett og vask, samt dusjmuligheter et steinkast unna. Mat, snacks og andre nødvendigheter er også å få kjøpt. 

Ved å bo på finalecampen er du i hjertet av festen til alle døgnets tider og går ikke glipp av noen ting. Likevel er campen skjermet for de høyeste lydene. Pris pr. teltplass er 400kr.

Stasjonen Hotell

Midt i sentrum av Lillehammer tilbyr vi deg billig overnatting i enkelt-, tosengs-, dobbelt- eller familierom med hotellstandard. Kommer du med tog eller buss går du «rett opp på rommet», da vår resepsjon ligger på Lillehammer Jernbanestasjon.

Du kan bestille rom på følgende måte:

  1. Via e-post post@stasjonen.no  – oppgi hvem som skal bo og kode «russefinalen22». 
  2. Benytt vår onlinebooking her på hjemmesiden. Vi selger minimum 2 døgn denne helga og kreditkortet belastes ved reservasjonen.

Clarion Collection Hotel Hammer

På Clarion Collection Hotel Hammer bor du med Lillehammers historie i veggene. Hotellet ligger blant de mest klassiske håndverks- og handelshusene på byens velbevarte gågate, Storgaten.

Benytt rabattkode Russefinale22 for booking via våre hjemmesider. Du kan også bestille via e-post: cc.hammer@choice.no og oppgi den samme koden.

Birkebeieneren Hotell

Hos oss på Birkebeineren Hotell får du rolige omgivelser og skogen rett utenfor døra. 

Birkebeineren er det eneste hotellet i Lillehammer med leiligheter. Her kan opptil seks personer bo rimelig, med kort avstand til Birkebeineren Skistadion og Lillehammer Sentrum.

Ved booking, benytt bookingkoden: russefinale22

Scandic Victoria Lillehammer

Scandic Lillehammer Hotel