Tilgjengelige billetter nå!

By 15. august 2018Nyheter

Ventetiden er over – Billettsalget er endelig i dag igjen!

Et knippe av EarlyBird billetter ble revet bort før sommeren, men nå slippes endelig en pulje til med billetter.

VIP-billetter, ordinære billetter eller overnattingsbilletten Camp Håkon? Det er mange muligheter for deg som skal på treff og her skal vi forklare litt hva som ligger i de forskjellige billettene.

Er det noe du lurer på? Ta kontakt med oss da vel! Vi elsker å prate med kundene våre og hos oss sitter det mange klare for å svare akkurat deg.

VIP-billett
Kr 2695
Er du en av de som ikke liker å stå i kø og liker fordelen av litt ekstra goder på treff? Da er VIP-billetten noe for deg. Nøyaktig hvilke goder som tilbys varierer fra år til år, og kommer an på hvilke sponsorer som er på treff, men garantert er egen kø og genser inkludert i prisen.

Ordinær billett
Kr 2195
Er du en av de som ikke stresser og tåler å stå noen minutter i kø? Da er dette billetten for deg. Landstreff Lillehammer er en av de mest erfarne russearrangørene i bransjen og når vi klarte å sluse 1,2 millioner mennesker inn under OL klarer vi fort å få inn 10.000 russ for en magisk helg.

Bed & Breakfast
Kr 2645 uten frokost m/overnattig, kr 2795 m/frokost 2 dager og overnatting

Mellom landstreffet og byen finner du Håkons Hall, som for helgen er fylt opp med dine medruss. Her tilbyr vi et rimelig og godt overnattingstilbud i trygge omgivelser, med vakter til stede til en hver tid. Ta med deg sovepose, pute og laken, hvis du vil så er du klar! Husk også håndkle!

Billetten gir deg:
– 2 dagers overnatting 
i Håkons Hall
– Madrass til å sove på
– Flotte dusjmuligheter
– Gratis WiFI
– Mulighet til å lade telefonen
– og ikke minst: Muligheten til å bli kjent med flere andre medruss.

Sjekk ut Ticketmaster for kjøp av billetter.
Har du spørsmål? Ta kontakt med oss via Facebook og vi hjelper deg mer enn gjerne.